Over ons

Over ons

Over ons

Wij zijn Sentine en Gavin, en sinds kerst 2017 wonen we met onze drie kinderen, Jacob (11), Alice (8) en Tobias (4) op het erf. Sentine is sinds de zomer van 2016 voltijd mee gaan werken op de boerderij: zonder agrarische opleiding moet ze alles ‘on the job’ leren van haar vader. Gelukkig is staat hij haar altijd met raad en daad ter zijde, en is hij dagelijks op en rond het erf te vinden. Gavin is archeoloog en moest eerst een beetje wennen op het Zeeuwse platteland. Hij werkt een paar dagen per week van huis, op kantoor in Amersfoort of op een opgraving. Inmiddels vormen Sentine en Gavin samen met enthousiasme het kloppende hart van de camping.

De ouders van Sentine, Jo en Tineke, hebben het bedrijf met de camping sinds 1990 opgebouwd. Daarvoor woonde het gezin op een boerderij aan de andere kant van Walcheren, waar Jo, en ook Sentine, is geboren. Jo is boer in hart en nieren en vindt het altijd leuk om over zijn vak te vertellen. Tineke was de grote baas van de camping, maar staat nu vooral Sentine met raad en daad terzijde.

We zijn trots op onze prachtige stek en vinden het fijn dit met jullie te mogen delen. En passant kunnen we ook nog wat van het moderne boeren laten zien. Veel mag er bij ons, we zijn niet zo moeilijk, maar hebben wel zo onze regeltjes om het voor een ieder zo prettig mogelijk te maken. We maken het onze gasten graag naar de zin, en onze stelregel is: “Wij doen ons best, doet u de rest?”.

Bijna… altijd schijnt de zon in Zeeland
Misschien… valt er wel eens een buitje regen
Vaak… maken we hier een kampvuur
Meestal… mag je wel in de schuur spelen
Soms… mag je meehelpen met de boer
Altijd… kun je hier wandelen, fietsen, zwemmen
Absoluut… heb je het hier naar je zin
Hopelijk… is er nog plaats!